Jaarlijks is het op 19 november Wereld Toilet Dag. Op deze dag wordt extra aandacht gevraagd voor de 2,5 miljard mensen die niet beschikken over normale sanitaire voorzieningen. Ook Laufen wil iets bijdragen aan deze dag en organiseert een winactie voor mensen die de Wereld Toilet Dag steunen.

Over Wereldtoiletdag

Jaarlijks sterven 800.000 jonge kinderen aan diarree. Per dag zijn dit dus 2.200 kinderen en zo’n 70 volle schoolklassen per dag. Met schoon drinkwater, zeep, toiletten en informatie zijn deze kinderen simpel te redden. Het doel van Wereld Toilet Dag is om media, bedrijfsleven, hulporganisaties en consumenten samen te brengen, aandacht te vragen voor het probleem en iedereen in actie te krijgen. Wereld Toilet Dag is wereldwijd uitgegroeid tot een belangrijk platform om deze boodschap uit te dragen.

Wat is de Cleanet RIVA Douche WC?

De Cleanet RIVA Douche WC is een douchetoilet met de uitstraling van een designtoilet. Daarbij is hygiëne is het centrale thema van de RIVA geworden. De buitenkant van de RIVA Douche WC is volledig keramiek, waardoor hij zeer eenvoudig te schoon te houden is. Daarnaast reinigt hij zichzelf na elk gebruik. Kortom: De Cleanet RIVA Douche WC zorgt voor prettig gebruik en een perfecte reiniging.

Over de actie

De winactie van Laufen start op 19 november en loopt een maand door. Door €1,- te doneren aan Wereld Toilet Dag maakt u automatisch kans op onze Cleanet RIVA Douche WC. Deze donatie vindt plaats via de stichting Simavi. De winnaar wordt twee weken na de afloop van de actie bekendgemaakt en zal gekozen worden door een onafhankelijk persoon.

Hoe kunt u doneren?

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter en vervolgens kunt u op de website van Simavi een donatie doen voor de Wereld Toilet Dag.