LB3

Met de drie stijlvarianten van de Lb3 badkamercollectie, creëert LAUFEN persoonlijke levensstijl en verbant stijlbeperkingen: Immers, het echte leven leert ons: de badkamer is een intieme, intense persoonlijke ruimte, gewijd aan welzijn en ontspanning - en verwerpt daardoor badkamerconcepten die niet gepersonaliseerd kunnen worden. Dit is wat de Milanese architecten en designers, Ludovica+Roberto Palomba ontdekten toen ze studie deden naar wonen in internationale steden voordat ze startten met het ontwerpen van de Lb3 collectie.

Lb3 was daarom gegroepeerd rond drie sterke archetypes: De "modern" wastafelvariant met hun duidelijke contouren is een originele ode aan de moderne en Bauhaus stijlen. "classic", met zijn dubbele contouren, is het toonbeeld van tijdloze elegantie, terwijl de "design" lijn met haar hoeken en bochten, een design gerichte interieur stijl heeft. De wastafels worden aangevuld met een compleet badkamer assortiment: inclusief closets, bidets, baden en douchebakken, een volledig afgerond, zuiver en exclusief meubelassortiment, bijpassende spiegels, accessoires en water- en energie-efficiënte kranen speciaal ontworpen voor Lb3.

LUDOVICA+ROBERTO PALOMBA

"Voordat we aan de slag gingen met de ontwikkeling van Lb3, hebben we onderzoek gedaan naar internationale metropolen. Dit ontdekten we: mensen zijn van nature erg gehecht aan de stijlen van de 19de, 20ste en 21ste eeuw, maar tegelijkertijd ervaren ze een diepgeworteld verlangen om deze stijlen aan te passen en volledig af te stemmen op de eigen persoonlijkheid. Lb3 is een badkamer die aan elke stemming kan worden aangepast. Het ontwerp is niet gericht op één bepaalde levensstijl en respecteert individualiteit en persoonlijke vrijheid. Het is een badkamer die u uitnodigt om zelf te creëren en te combineren."