LIVING

Badkamerontwerpers dromen erover: Het creëren van veel interieurstijlen uit één mal met slechts een paar basisvormen. Deze droom wordt werkelijkheid met het keramiek van living by LAUFEN, gecreëerd door de ontwerpgroep, Phoenix Design. Het motief van dit uitgebreide badkamer ensemble is eigentijds wonen en welzijn. Immers, de badkamer heeft zich lang geleden ontwikkeld van natte ruimte tot een geïntegreerd onderdeel van het moderne leven. De keramische elementen vormen een geïntegreerde reeks met bijpassende closets, bidets, baden, douchebakken en meubels.

living city wastafels geven de living by LAUFEN badkamer een stedelijke flair. Hun elementaire vorm is grafisch architectonisch en zorgt voor keurige en lichte badkamers. De ontwerpen zijn echter niet sober van aard en bieden veel opslagoppervlakken voor badkameraccessoires. Met de living style wastafel vindt avant-garde extravaganza zijn weg in living by LAUFEN. Hun focus op het essentiële is wat deze uitstekende keramische elementen kenmerkt.

TOM SCHÖNHERR & ANDREAS HAUG

"Living is ontworpen om zeer persoonlijke wensen en behoeften te vervullen. De hele serie wordt gekenmerkt door functionaliteit en kwaliteit tot in het kleinste detail en omvat een grote verscheidenheid aan keramisch sanitair en badkamermeubels. Living City is ontworpen volgens strenge architectonische criteria. Kubusvormig en geometrisch. Het iets lager gelegen en gegoten gedeelte voor zeep en dergelijke verleent de wastafel een ongewone flair en is tegelijkertijd uiterst praktisch, want het oppervlak heeft geen naden en is vrijwel onverwoestbaar. De vrolijke vrijmoedigheid van de Living-stijl is afkomstig van een royale horizontale beweging en het uitzonderlijk ondiepe bekken, waarbij de welvingen die zo ontstaan, leiden tot een uiterst originele en subtiele schoonheid. De dubbele wastafel is het antwoord op het moderne 'living à deux' en vormt het meest expressieve element uit de serie."

Gerelateerde video's

  Accessoires (10)
 • 381431
  Voeg toe aan mijn selectie
  Voef toe aan vergelijker

  381431

  Towel holder, chrome-plated, suitable for living square washbasin 500 mm 815434

  LIVING

  Afmetingen : 465 x 70 x 75 mm

 • 381432
  Voeg toe aan mijn selectie
  Voef toe aan vergelijker

  381432

  Handdoekhouder voor wastafel 816431

  LIVING

  Afmetingen : 605 x 70 x 75 mm

 • 381433
  Voeg toe aan mijn selectie
  Voef toe aan vergelijker

  381433

  Handdoekhouder voor wastafel 816433

  LIVING

  Afmetingen : 855 x 70 x 75 mm

 • 381434
  Voeg toe aan mijn selectie
  Voef toe aan vergelijker

  381434

  Handdoekhouder

  LIVING

  Afmetingen : 1255 x 70 x 75 mm