MODERNA/MODERNA R

Deze moderne badkamercollectie is gelieft in alle aspecten. Elke overbodigheid is vervallen, de functie is aan de orde van de dag. moderna, gemaakt door de Zwitserse ontwerper, Peter Wirz (Process Design) leent zicht voor vele combinaties met zijn overvloedige ruimte voor creativiteit. Perfecte contouren zorgen voor een hoge feelgood factor, door praktische functies toe te voegen aan het dagelijks gemak.

moderna’s sterke karakter is vooral duidelijk wanneer de keramische elementen worden gecompenseerd door expressieve meubels. Een goede kandidaat hier is bijvoorbeeld de flexibele 'open' met zijn heerlijk duidelijke lijnen. Gecombineerd met deze meubelserie, maakt de elegante klassieker een stijlstatement en zorgt voor een aangename, fijne sfeer in de badkamer.

PETER WIRZ OVER MODERNA

"Process Design heeft de badkamerserie Moderna 10 jaar geleden ontworpen. De kernbegrippen van deze succesvolle badkamer zijn: eerlijkheid, betrouwbaarheid, onafhankelijkheid. Deze worden gecombineerd met een grote functionele waarde. Dit is een traditionele Zwitserse designbenadering die vandaag de dag nog steeds even relevant is."