Beste relatie,

We hopen van harte dat jij, je team en geliefden gezond zijn en dat ze allemaal gezond blijven. Het COVID-19-virus houdt de wereld en ons allemaal in spanning en we hebben gezien, gelezen of gehoord welke maatregelen er wereldwijd en lokaal zijn genomen om deze ongewone crisissituatie aan te pakken en om door de moeilijke tijd heen te komen. We zijn ons allemaal bewust van de gezondheidsuitdagingen en speciale zorg in de omgang met onze medemensen, evenals de hygiënevereisten die de verspreiding van COVID-19 met zich meebrengt. Het nieuws rolt voorbij; Voortdurende nieuwe instructies van autoriteiten en regeringen hebben een aanzienlijke impact op het openbare leven en de economie.

Wij bij Laufen, verdeeld in verschillende teams, houden de situatie nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle richtlijnen en instructies voor de veiligheid van iedereen - altijd met het doel om onze collega's en zakenpartners te beschermen en tegelijkertijd nauw contact met u allen te onderhouden voor het continueren van de bedrijfsvoering en het bieden van onze ondersteuning. We blijven bereikbaar met zo min mogelijk beperkingen en hebben alle mogelijke maatregelen genomen om voor u bereikbaar te blijven.

Om ervoor te zorgen dat dit gebeurt met de nodige continuïteit en discipline, en met een focus op het handhaven van de gezondheid en veiligheid voor iedereen, werken onze teams - waar mogelijk – vanuit huis of zijn georganiseerd in teams - dit alles om het risico the minimaliseren op infectie door Covid-19 en het vertragen van de verspreiding van de epidemie zonder ons werk en leven in gevaar te brengen.

Uw individuele Laufen-contactpersoon is beschikbaar en kan op de gebruikelijke manier worden gecontacteerd. Als dit niet mogelijk is, schrijf ons dan op info.benelux@laufen.ch zodat we ervoor kunnen zorgen dat iemand van het betreffende team contact met u kan opnemen. Ons team heeft alle tools om online meetings en / of videoconferenties op te zetten zodat gesprekken - ook met meerdere partijen - kunnen worden voortgezet. Aarzel dan niet om een dergelijke afspraak te plannen en laat ons de gewenste dag, tijd en deelnemende personen weten.

We danken u voor uw voortdurende werk en ondersteuning, en meer dan ooit zijn we gemotiveerd om topprestaties te leveren door onderzoek te doen naar en te investeren in nieuwe functies, nieuwe producten, nieuwe materialen en nieuwe oplossingen met als doel bij te dragen aan de verbetering om een gezond leven te leiden. We hebben in onze 128-jarige geschiedenis vele crises en uitdagingen overwonnen en we zullen sterker uit deze crisis komen - dankzij onze samenwerking met u en al diegenen die - zoals u - elke dag hun best doen om het leven voor iedereen aangenamer te maken. De wereld zoals we die kennen, zal veranderen, meer mensen zullen zich bewust worden van het belang van bescherming van gezondheid en milieu, en verantwoord - en niet onnadenkend - reizen zal op veel agenda's verschijnen. Onze gemeenschappelijke taak is om er te zijn voor elkaar, elkaar door deze crisis te leiden – en waar mogelijk te helpen.

Met dit in gedachten vraag ik u om alle noodzakelijke preventieve maatregelen uit te voeren en de verzoeken van de experts op te volgen - zodat we de verspreiding van COVID-19 zo snel mogelijk kunnen beperken en dat we zo snel mogelijk een nieuwe norm kunnen vinden.

Ik kijk er erg naar uit om u persoonlijk te ontmoeten na het einde van deze crisis om een langdurige en vruchtbare samenwerking voort te zetten.

Blijf gezond!