De designer of the year 2018 is MARCEL WANDERS, de gedrevenheid en creativiteit van de ontwerper komt samen met de topkwaliteiten van LAUFEN. De samenwerking zal gepresenteerd worden op de Salone Internationale del Bagno 2018. LAUFEN bewijst opnieuw hun capaciteiten door deze krachtige samenwerking, dit door voortdurend te experimenteren met dynamische oplossingen voor de badkamerwereld. De MËarcel Wanders collectie beschikt over een klassiek karakter in een eigentijds jasje, waarmee LAUFEN de aftrap geeft voor een elegante, actuele collectie die het potentieel heeft om uit te groeien tot een klassieker. 

Zien we u bij Salone Internationale del Bagno 2018?


Benieuwd naar de collectie van LAUFEN x MARCEL WANDERS kom dan naar de Salone Internationale del Bagno 2018 om als eerste de producten te bewonderen. Op de nieuwe stand van LAUFEN worden de volgende producten gepresenteerd Marcel Wander's New Classic, Ludovica+Roberto Palomba's Kartell by Laufen, Patricia Urquiola's Sonar, Konstantin Grcic's Val, Peter Wirz's Cleanet Riva. Daarbij is LAUFEN tijdens de Milano Design Week opnieuw te vinden in het stadscentrum met de Kartell by Laufen showroom _ Dim Sum.


Graag praat Eric Meijer, managing director Benelux, verder met u over de nieuwe producten en de samenwerking met MARCEL WANDERS op 17 en 18 april in Milaan, natuurlijk kunt u de LAUFEN stand van 17 t/m 22 april bezoeken. Zien we u daar?