Selecteer uw land

 

NIEUW: MEDA

Nieuwe badkamercollectie MEDA. Gemaakt voor het leven.

 

Met zijn tijdloze design en veelzijdigheid is MEDA een badkamercollectie die vanaf het eerste moment vertrouwd aanvoelt en past in elke omgeving, van een huurappartement tot een hotelsuite.

De Zwitserse designer Peter Wirz en zijn wereldwijd actieve designbureau VETICA ontwikkelden eerder LAUFEN's succesvolle PRO badkamerserie, die nog steeds synoniem staat voor een ingetogen en tijdloos design. De nieuwe MEDA collectie volgt dit succes op door volledig gebruik te maken van nieuwe productietechnologieën en designmogelijkheden. De collectie laat de deugden van Zwitsers design zien: helderheid, functionaliteit en aandacht voor detail.

"Mijn team en ik streven ernaar om goed design niet alleen te gebruiken om kwaliteit te leveren, maar ook om artikelen te creëren die gewoon een plezier zijn om elke dag te gebruiken", legt Wirz uit. "Dat is de ultieme uitdaging in democratisch design: iets creëren dat zoveel mogelijk mensen aanspreekt." 
 


 

De MEDA collectie omvat wandwastafels, gastenwastafels, opzetwastafels en meubelwastafels, een waskom, wc's en bidets, opbouw- en inbouwkranen en een volledig assortiment badkamermeubels. Ze vormen een samenhangende collectie met een duidelijke geometrische taal van opvallende rechthoekige buitenprofielen met zachtere, bredere rondingen aan de binnenkant. Dankzij het tijdloze ontwerp kunnen de items flexibel worden ingepast in elke decoratiestijl. Het biedt ook een aantal verrassende premium details zoals slim geïntegreerde planchetten, een breed scala aan kleurvarianten, geruisloze spoeltoiletten en aluminium handgrepen die de kleur van de meubels aanvullen.