Selecteer uw land

Service

Contact

LAUFEN Benelux B.V.
Meidoornkade 2A
NL-3992 AE Houten

NL + 31(0)33 450 20 90 BE. 0800 32790

info.benelux@laufen.nl

Contact formulier

Contact formulier

Vraag algemene informatie over ons bedrijf en onze producten. 

Beoordeel onze producten

Beoordeel onze producten

Registratie

Registratie

Klachten registratie

Klachten registratie

SERVICE AANVRAAG

SERVICE AANVRAAG

Wil je jouw product laten beoordelen, repareren of onderhouden door onze LAUFEN Service Specialist?

CATALOGI

De moeite waard om te bekijken: download brochures, catalogi en andere LAUFEN literatuur gewoon op uw computer. Of vraag ons om ze per post te sturen.

RESERVEONDERDELEN

Profiteer van onze LAUFEN online onderdelencatalogi. Beschikbaar voor keramische producten en voor kranen.

SHOWROOMS

Raak onze producten aan: ontdek hier waar u LAUFEN uit de eerste hand kunt ervaren - de volgende showroom is niet ver weg.

SUBSIDIARIËN

LAUFEN heeft zijn hoofdkantoor in Laufen bij Basel in Zwitserland. Er zijn nog vier productievestigingen in Oostenrijk en Tsjechië. Doordrenkt van traditie en toch ultramodern; deze productiefaciliteiten maken jaarlijks meer dan 3 miljoen sanitairproducten.

CERTIFICATEN

Downloaden: Hier kunt u alle beschikbare Certificaten en Verklaringen van Overeenstemming downloaden voor Producten in Gres China en Trade Good...

BIM

LAUFEN is zich bewust van het grote belang dat Building Information Management (BIM) zal hebben op toekomstige bedrijfsprocessen, zowel op lokaal als mondiaal niveau. Veel projectdeelnemers investeren al een deel van hun middelen in dit platform. Het systeem is gebaseerd op een virtueel model dat gebruik maakt van parametrische objecten en alle projectdeelnemers voorziet van informatie die gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw evolueert.