Selecteer uw land


 

Salone del Mobile 2024

MATTER door Snøhetta

 

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan van 16 tot 21 april, presenteert LAUFEN zich samen met Snøhetta met een vernieuwende merkexpositie genaamd "MATTER".


Onder de titel "Matter" verkent het Noorse architectenbureau de tastbare aantrekkingskracht van de natuurlijke grondstoffen van keramiek, in combinatie met de metalen elementen van de armaturen. Dit wordt op dramatische wijze contrasterend met de innovatieve verfijning van LAUFEN's high-tech productie en design ethos.


Deze dynamische wisselwerking wordt levendig tot leven gebracht voor bezoekers: keramiek en fittingen worden vertegenwoordigd door wandpanelen gemaakt van klei, gips en messing, die een gevoel van natuur en warmte oproepen. Tegen deze achtergrond eisen de nieuwste badkamercollecties van LAUFEN - MEDA, Kartell-LAUFEN en ILBAGNOALESSI, naast de innovatieve SMART badkamer, de aandacht op, uitgestald op torenhoge rekken in industriële stijl.


In een streven naar duurzaamheid is de tentoonstelling van LAUFEN ontworpen met een circulaire aanpak, waarbij zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt binnen Milaan of bestemd zijn voor latere toepassingen. Deze toewijding aan de levenscyclus van materialen weerspiegelt het gedeelde ethos tussen LAUFEN en Snøhetta, waar duurzaamheid en een gevoelige benadering van landschap en hulpbronnen centraal staan in hun werk.


LAUFEN nodigt je ook uit voor de Milan Design Week 2024: 


MATTER door Snøhetta, Studio Innsbruck
Hal 10 / Stand B21 C16
Salone del Mobile, Milaan
Dinsdag 16 tot en met zondag 21 april 2024